Follow us :-

Ontharen

Heeft u last van ongewenste haargroei? Daar helpen wij u graag van af met een van deze ontharingsmethodes.

 

Laser ontharen.

Deze vorm van ontharen is geschikt voor donkere haren. Een snelle en effectieve manier van haar reductie. Salderes Body Care werkt al ruim 15 jaar met de Diode Laser(Lightsheer ET). Tijdens de intake gesprek wordt er uitleg gegeven over de behandeling en wat de voor en na delen zijn. Vooral grotere oppervlaktes zijn goed te behandelen met de laser.

Let op lichte haren kunnen nooit behandeld worden door een laser of IPL ongeacht welk soort

Elektrisch ontharen.

Al jaren wordt deze techniek toegepast vooral in het gelaat. Dit is de effectiefste manier om van lichte of witte haren af te komen. Met een klein naaldje wordt de haarzak verwarmt waardoor het haartje word vernietigd. Er zijn 2 verschillende vormen van elektrisch epilatie, diathermie en blend. Afhankelijk van de hoeveelheid en dichtheid van de haren wordt de behandelmethode bepaald. Ook hier wordt aan de hand van een intake een behandelplan gemaakt.

Met al ruim 15 jaar is elektrisch epilatie de manier om van ongewenste haargroei te remmen. En wordt vergoed door zorgverzekeraars, dit geld alleen voor in het gelaat. Verwijzing van huis arts is noodzakelijk.

Harsen.

Kunnen wij u niet met een van de bovenstaande behandelingen van dienst zijn dan is harsen ook een goede optie. Met harsen blijven de haren langer weg dan scheren. De haren komen zachter terug en kunnen minder gaan ingroeien. Mensen die een langere tijd zich laten harsen merken ook dat de haren langer weg blijven en op een gegeven moment ook niet meer terug groeien. Hier gaan wel jaren overheen.