Follow us :-

Permanente Make-up

permanente makeup

Permanente Make-up is de manier om je wenkbrauwen of eyeliner  altijd perfect bijgewerkt te hebben, je hoeft ze nooit meer bij te kleuren met een potlood. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook in het zwembad, de sauna en op het strand.

Met een flinterdunne naald wordt een pigmentkleur vlak onder het huid oppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, gaat het hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid. De Permanente Make-up blijft ongeveer 2 jaar mooi, deze wordt langzaam lichter.

Wenkbrauwen
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen heeft ken met de hairstroke techniek uw wenkbrauw weer worden opgebouwd. Ook als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit  “nagenoeg onzichtbaar” worden hersteld. Uw specialist maakt geen gekleurde blokken maar creëert door middel van 3D techniek mooie natuurlijke wenkbrauwen.

Eyeliners
Permanente Make-Up laat uw ogen spreken.Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Samen met de specialist wordt er besproken wat uw wensen zijn.

De specialist heeft al ruim 15 jaar ervaring en gaat regelmatig naar bijscholingen.