Follow us :-

Medische pedicure

Salderdes Body Care bied u een ruime keuze aan voetzorg.

Diabetisch pedicure.

Als diabeet kunt u veel complicaties op komen als gevolg van de ziekte. Door de behandeling  kunnen deze complicaties voorkomen of verholpen worden.  Afhankelijk van de classificatie van de voeten word de zorg bepaald en of uw behandeling door de zorgverzekering betaald wordt . De classificatie wordt vast gesteld door de podotherapeut of behandelen de arts. Wij hebben contracten lopen met verschillende podotherapeuten uit de regio. Hier door zijn de lijnen kort en kunnen wij u goed van dienst zijn.

Risico voet.

Voetzorg is ook nodig bij mensen met andere klachten zoals reuma, vaatlijdenn en/of  huidaandoeningen (denk hier ook aan kanker patiënten). Er is vaak een groot risico op huidinfecties of wonden. Als medische voetzorgverlener willen wij deze klachten graag beperken, door regelmatig de voeten te laten verzorgen kunnen mensen met  klachten beter vooruit.

Mycose behandeling (schimmel nagels).

Mycose (schimmel) is een veel voorkomend probleem bij de meeste mensen. Veel mensen hebben al jaren last van een schimmel nagel of een voetschimmel. Doormiddel van de juiste behandelplan is de mycose goed te behandelen. De mycose laten laseren is een van de behandelingen die toegepast kan worden, met goede resultaten. Aan de hand van een intake gesprek wordt er een behandelplan opgesteld.

Specialisaties.

Als medisch voetzorgverlener kunnen wij u van verschillende klachten verhelpen. Vaak is er een hulpmiddel nodig of net een andere vorm van behandeling.

– Maken van ortheses – Nagels beugels plaatsen – Nagel reparatie  – Vilt techniek – Medical taping – Vakkundig advies over voet verzorging-

 

In de praktijk hanteren wij de code van de voetzorg. Aan gesloten bij Provoet en Procert.

Voor andere vragen over onze behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen.