Follow us :-

Huidverzorging

Met de age later programma verzorgen wij de huid naar een goede conditie.

In de salon wordt er voornamelijk met het merk Image gewerkt.

Image skincare-producten geeft echt om de huid. Geschikt voor elk type huid. Daarom zijn we gedreven om zeer effectieve, gebruiksvriendelijke producten te gebruiken. Deze helpen te strijden tegen huidveroudering en schadelijke effecten van buitenaf. Huidprofessionals over de hele wereld gebruiken Image van wegen de goede resultaten.

Laat u verrassen door de heerlijke nieuwe vorm van huidverzorging. Samen met uw specialist wordt er een behandeling op gesteld die geheel bij u past. Geef uw wensen door om de behandeling zo compleet mogelijk te maken. Voor de ontspanning kunt u er voor kiezen om een extra lange massage te nemen diverse opties zijn mogelijk.

Heeft uw huid net iets meer nodig kijk dan ook eens naar behandelingen door middel van microdermabrasie of een peeling. Ook deze worden geheel op uw wensen en huid aangepast.

Ook wordt er aandacht gegeven aan de ondersteuning voor thuis. Hier voor hoeft u niet perse in de salon behandeld te worden, samen met u maken wij een stappen plan voor thuis. Deze kan altijd worden aangepast.

               Nu gemakkelijk te bestellen via onze website te vinden rechtsboven aan.

 

Houd de Aanbiedingen in de gaten!!! Ook leuk als cadeau.

thO9Q4ZJ3X