Follow us :-

Acne behandeling.

Acne is voor iedereen die het heeft zeer vervelend ongeacht de leeftijd. Er zijn veel soorten acne, hiervoor zijn  verschillende behandelingen te verkrijgen. Onze acne specialisten gaan samen met u de balans in de huid verbeteren.

Wat kunt u verwachten? Er wordt eerst een kennismaking behandeling gemaakt dan, kan de specialist kijken wat er nodig is om de huid te gaan verbeteren. Ook word er een intake gedaan en een behandelplan opgesteld. Om een goed resultaat te bereiken zal er een ook een behandelplan voor thuis met u besproken worden. Er word dan ook aangeraden om alle andere thuis producten eerst op te maken.

Te druk om elke keer naar de salon te komen voor de behandeling? Er is een mogelijkheid om ook thuis aan de slag te gaan. Laat u dan tijdens het intake gesprek verder informeren.

 

 

clear-cell-website-header

 

Prijs per behandeling vanaf : € 45,00 tot € 85,00.

 

Acnebehandeling vergoed worden door uw zorgverzekering. U heeft een verwijzing nodig en een goedkeuring van uw zorgverzekeraar.  Onze schoonheidsspecialisten hebben een acne specialisatie en zijn lid van  branche organisatie ANBOS.